Нова дорога у Рівному наробила багато галасу: Що ж там буде (ФОТО)

Стоянки під самими вікнами у людей ніхто не зробить?

Другий тиждень у Рівному працюють над облаштуванням нового виїзду на вулицю Київську біля ТРЦ «Арена».

Зробити додатковий виїзд, аби зменшити навантаження на вулицю, було заплановано ще 26 років тому, однак до роботи дійшли лише тепер. Попередньо відомо, завершити реконструкцію дороги планують до жовтня. Однак можуть впоратися і раніше.

Головний інженер підприємства ТОВ «Будівельний Альянс Груп», яке займається реконструкцією дороги, Микола Климук розповів, що потрібно

замінити подушку проїзної частини, поставити бордюри, облаштувати тротуари, зробити «зелену зону». Проїзна частина буде розширятися. У результаті ширина дороги становитиме 7 м.

Особливості руху вулицею

Якщо рухатися зі сторони вул. Вишиванки у бік Київської, то повертати можна лише праворуч.

 Крім того, дорогою можна буде скористатися, якщо рухатися з вулиці Київської у напрямку вулиці Вишиванки.

У плані реконструкції дороги також є облаштування двох стоянок. Одна з них знаходитиметься поруч з будинком під номером 65.    

Попри те, що будівництво дороги запланували ще у 1996 році, мешканці будинку виступають проти стоянки під їх вікнами.

Виконавець робіт скаржиться, що мешканці будинку не дозволяють працівникам виконувати свою роботу, навіть попри те, що територія, на якій вони працюють, належить місту, а не мешканцям багатоповерхівки. До того ж раніше поруч з будинком також були місця для паркування.

Крім того, саму стоянку облаштують ближче до дороги, а не під самими вікнами будинку. Так, стоянку і будинок розділятиме 1,5-метрова пішохідна зона.

Міський голова Рівного Олександр Третяк зауважив:

Територія не зменшиться, а навпаки – розшириться. Як прибрати територію напроти вікон, то ніхто не може, але як тільки побачили, що хтось щось робить, то починається одразу маніпуляція. Стоянки під вікнами не буде. Пішохідна зона розшириться на 1,5 метра. А люди хай спокійно живуть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень