Номер рівненського маршрутника не пройшов: у Луцьку копи скрутили водія, бо не пустив перевіряти COVID-сертифікати (ВІДЕО)

Після затримання чоловіка довелося ушпиталити

За повідомленням інформагенства Волинські новини, на вулиці Ковельській, що у Луцьку, патрульні затримали водія автобуса.

Причиною цьому став конфлікт з патрульними через перевірку дотримання карантинних вимог у салоні транспортного засобу.

Водія згодом госпіталізувала швидка з підозрою на перелом руки.

Очевидці зняли на відео, як під крики натовпу поліція дістає з-за керма водія маршрутки сполученням «Луцьк – с.Окорськ» і садить в патрульне авто.

Дехто навіть намагався вступитись за водія.


В коментарі Волинським новинам в патрульній поліції повідомили, що правоохоронці зупинили транспортний засіб для перевірки на дотримання карантинних вимог, однак водій вступив у конфлікт із поліцейськими.

Його затримали, встановлюються всі обставини події.

Щодо травм, завданих під час затримання, у водія спочатку підозрювали перелом руки, але після обстеження виявилося, що у нього забій.

 

З’ясувалося, що коли водій опирався патрульним, засунув руки в кермо, щоб його не дістали з маршрутки, в результаті чого й отримав травму.

Нагадаємо, декілька днів тому, коли на Рівненщині поліцейський намагався зайти в маршрутку і водій його не пустив, коп просто побажав йому та пасажирам щасливої дороги

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень