Нога чи акула: Секретна фігура розкаже таємниці вашого характеру

Психологічний тест

Цей дуже простий психологічний тест допоможе розкрити приховані риси вашого характеру. Просто подивіться на головну картинку та скажіть, що першим ви помітили на малюнку?

Нога

Ви дуже уважна людина, яка ніколи не нехтує деталями. Від інших вас відрізняє творчість, креативність та швидкість вирішення будь-яких завдань. Люди обожнюють звертатися до вас за допомогою, адже знають, що ви завжди допоможете у розв'язанні проблем та даєте слушні поради.

Акула

Ви дуже прямолінійна людина. Ви ненавидите брехню і лицемірство, тому коли вам хтось не подобається, то ви не прикидаєтеся і говорите про це відразу. Іноді ви буваєте впертими та нав'язуєте іншим свої погляди, а інколи у вас переважає дратівливість.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень