Ніякого хепі-енду: 5 фільмів з несподіваним фіналом та цікавий «післясмак» (ВІДЕО)

Деякі з них розіб'ють вам серце

Не всі фільми закінчуються хепі-ендом. Є чимало цікавих кінострічок, кінець яких або залишається відкритим, або ж взагалі сумний, хоча й оригінальний.

Жінка в чорному

Готичний фільм жахів про адвоката, який подорожує та дізнається про існування привида жінки. Чоловіка затягує у містичні події. Відкритий фінал вражає та змушує довго думати, що ж відбулося наприкінці фільму.

Великий Гетсбі

Цікава стрічка з Леонардо Ді Капріо залишить після себе неймовірний посмак. Драматична історія, чудова гра акторів та ефектні декорації – «картинка» дійсно захоплює. Але фінал стрічки не потішить тих, хто любить хепі-енди, та попри це «Великий Гетсбі» точно вартий уваги.

До зустрічі з тобою

Драма з Емілією Кларк спочатку змусить вас щиро радіти, адже романтичні події почнуть розвиватися дуже швидко. Втім, кінець фільму може «потрапити вам в око» і викликати сльози. І ця стрічка точно про те, що в реальному житті не буде «як у казці».

Краса по-американськи

Драма про 42-річного чоловіка, який раптово розуміє, що його життя стало нудним та більше не приносить щастя. І коли він вирішує усі змінити, постає нова проблема.

Загублена

Цей фільм триматиме вас у напрузі, але не «відпустить» навіть після фіналу. Історія про жінку, яка раптово зникає, а її чоловіка звинувачують у її вбивстві, дуже цікава, але сумна. І такий посмак залишиться навіть після фінальної сцени.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень