«Ніщо не може виправдати»: П’єр Рішар звернувся до Путіна й розставив крапки над «і» (ВІДЕО)

Пряма мова

П'єр Рішар – відомий французький актор та режисер дуже популярний на просторах колишнього СРСР та зокрема на росії.

Рішар має велику кількість нагород, багато хто виріс на його чудових фільмах, його поважають і люблять у різних країнах Європи та світу.

87-річний актор не зміг промовчати через ситуацію в Україні і записав звернення до президента рocії.

«Пане президент, я добре знаю Poсію, її народ, який я дуже люблю. Також я добре знаю Україну, знаю її народ, і його я теж дуже люблю. Мене розриває на частини від того, що ваша армія вторглася в Україну і «вторглася» – це слабо сказано.

 

Ваша інтервенція призвела до масової загибелі людей. Упевнений, не існує нічого, що може виправдати все це. Жахливо. Продовжувати це просто недопустимо та огидно», – заявив легендарний актор.

Рішар розповів, що стежить за всіма новинами та постійно переглядає знімки фотографів із місць подій. Його переповнюють емоції.

 «Я захоплююся українським народом, його сміливістю, самовіддачею та духом боротьби. Я сподіваюся, що скоро все закінчиться», — поділився своєю думкою Рішар.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень