Ніколи не зберігайте відварені яйця більше за цей термін: Як дізнатися, чи зіпсувався продукт

Господиням на замітку

Яйця – це дуже популярний продукт, багатий на білки й мікроелементи. Та чи знаєте ви, скільки може зберігатись такий продукт у відвареному вигляді?

Зварені круто яйця слід з'їсти протягом максимум 7 днів, за умови, що вони зберігалися у відповідних умовах, незалежно від того, залишили ви їх у шкаралупі чи ні.

Після приготування яйця потрібно помістити в холодильник.Після приготування яйця не повинні лежати понад 2 години при кімнатній температурі.  

Як дізнатися, чи в хорошому стані зварене яйце?

 

Яйце потрібно помістити в миску з холодною водою. Якщо яйце залишиться на дні контейнера, то воно хорошої якості. Якщо воно підніметься на поверхню, це означає, що воно непридатне для вживання.

Також можна відкрити зварене яйце, щоб перевірити наявність незвичайних плям або запаху. Якщо яєчний білок виглядає сіруватим, зеленим або фіолетовим, не їжте його.

 Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень