Ніколи не надсилайте цей емодзі в романтичних СМС, інакше...

...можете втратити шанс на побачення

Іноді баклажан - це просто баклажан... Чи ні?

Компанія Adobe дослідила тенденції у використанні емодзі.

Що з'ясувалося?

  • Надсилання емодзі у вигляді баклажана під час онлайн-флірту робить вас менш привабливим. Гірше тільки послати зображення лайна — цей емодзі на першому місці в рейтингу найнеприємніших До ТОП-3 увійшов також сердитий емодзі  
  • Найпривабливіший романтичний емодзі – смайл з повітряним поцілунком У ТОП-3 також входять смайл із сердечками та смайл з очима-сердечками
  • Чоловіки під час віртуального флірту використовують емодзі частіше, ніж жінки — 76% проти 68%.
  • 72% користувачів відправляють смайлики тим, хто їм цікавий. Приблизно стільки ж вважають, що емодзі допомагають їм виглядати крутішими, приязнішими та смішними.
  • 91% опитаних використовують смайлики, щоб зробити розмову менш серйозною. Швидше за все, саме цим можна пояснити, що більшість найпопулярніших емодзі — позитивні.

Так виглядає ТОП-5 найбільш використовуваних емодзі:

Навряд ви б хотіли мати стосунки з тим, хто не може поділитися з вами своїми емоціями. Те саме з цифровими комунікаціями. Емодзі в СМС – це прояв емоційної зрілості. Якщо ви не відправляєте емодзі, це підозріло, - вважає дизайнер і розробник шрифтів в Adobe Пол Хант.

Джерело: Daily Mail

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень