Незвичайна закуска зі звичайної капусти: святковий «тортик» на щодень (РЕЦЕПТ + ФОТО)
Смачно, ситно й дуже легко готується
Інгредієнти:
- капуста - 250 г
- морква - 1 шт
- яйця - 2 шт.
- борошно - 2 ст.л.
- сметана - 1 ст.л. + 1 ст.л. (у тісто і в начинку)
- помідор - 1 шт.
- сіль, перець - до смаку
- зелена цибуля
- олія - для смаження
Приготування:
Подрібнюємо капусту, додаємо натерту моркву, солимо і трохи мнемо руками, щоб все добре трималося купи. Додаємо яйця та дрібно нарізану зелену цибулю. Тоді - ложку сметани (бажано - жирної) та борошно.
Все гарно вимішуємо та відправляємо на розігріту сковорідку, попередньо змащену олією.
Вже на сковороді надаємо страві форми коржа.
Готуємо на середньому вогні близько 10 хв. Тоді перевертаємо корж і просмажуємо його з іншого боку ще стільки ж.
Тим часом готуємо начинку.
У глибокій мисці з’єднуємо помідор, зелень, сіль, перець і заправляємо ложкою сметани.
Промазуємо коржик і ділимо його на 4 рівні частини.
Складаємо з цих частин «тортик» - начинка має бути зверху
Джерело: Філіжанка кави
Радіо Трек: НОВИНИ