Незадоволені темпами: чи отримає «Авангард» додаткові гроші на реконструкцію (ФОТО)

Така можливість є, але за однієї умови

Стадіон «Авангард» може отримати додаткові кошти на реконструкцію. Про це під час інспекції стадіону повідомив очільник області Віталій Коваль.

Між тим голова ОДА наголосив, що незадоволений темпами будівництва та отримати спецсубвенцію від держави, «Авангард» зможе лише, якщо підрядник прискорить процес реконструкції та вкладуться у попередньо узгоджений графік:

Якщо будівельники та всі ті, хто причетний до процесу, вирівнюють графік і ми показуємо темпи будівництва, у нас є можливість додатково залучити 50 млн гривень спецсубвенції до реконструкції в цьому ж році, - додав пан Коваль.

З темпами реконструкції й справді є чималі проблеми, так, наприклад, сьогодні на стадіоні вже мав бути газон, щоправда, під час інспекції його так і не побачили.

Робота по укладанню поля була зроблена, але приїхали польські спеціалісти, які мають укладати газон і вони порекомендували зробити іншу «розкутовку» і зараз коригується периметр поля під укладання газону.

 

Через 5 тижнів на газоні вже буде просіяна трава, - запевнив Олександр Третяк.

Нині з держбюджету освоєно 40 млн, з міського - 26 млн. В ході інспекції міський голова Рівного Олександр Третяк та Віталій Коваль вирішили щовівторка та щоп’ятниці проводити спільні наради представників міського, обласного УКБ та підрядників.

Сьогодні ми домовилися з підрядниками, що потрібно втричі збільшити штат працівників та прискорити темп роботи.

 

Переконаний, спільна робота двох УКБ значно пришвидшить роботу і стадіон буде зданий якомога швидше, - додав Олександр Третяк.

Нагадаємо, на реконструкцію стадіону вже виділено 100 млн гривень з державного бюджету. Також 50 млн грн направила Рівненська міська рада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень