Боротьба за золото у Токіо продовжиться. Змагатимуться паралімпійці з Рівненщини (ФОТО)

З ними зустрівся голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Рівненські паралімпійці готуються їхати на Олімпіаду в Токіо. Літні паралімпійські ігри 2020 стартують в Японії 24 серпня.

Участь від області братимуть 9 спортсменів із вадами зору та опорно-рухового апарату. Серед них - 6 дзюдоїстів, 2 параканоїсти та 1 легкоатлет. У четвер голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зустрівся з ними та їхніми тренерами.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Примітно, що рівненські спортсмени складають більшість Національної збірної країни з дзюдо, розповідає Віталій Коваль:

— Неодноразово був у спортзалі, де займається наша збірна. Лише із 8 членів збірною команди України з дзюдо - 6 Рівненських спортсменів. Це дуже хороший показник. Дуже хороший тренер, висока планка та очікування. Впевнений, що буде яскрава, красива та безкомпромісна боротьба.

Спортсмени з Рівненщини візьмуть участь у перших змаганнях 27 серпня й боротимуться за медалі до 4 вересня.

До відльоту в Токіо лишилося менш як тиждень. Нині вони готуються до змагань і довгого перельоту, говорить головний тренер національної збірної команди України з дзюдо Михайло Романкевич:

— Залишилось менше тижня до відльоту у Токіо. Зараз спортсменам потрібно максимально налаштуватись на довгий переліт та готуватись до змагань. Уся наша команда - сильна. Серед дзюдоїстів є лише одна дебютантка - Анастасія Гарник, вона виступатиме вперше. Всі інші є титулованими спортсменами, вони були призерами попередніх олімпіад.

Більшість спортсменів уже були призерами попередніх олімпіад. Боротимуться за золоті медалі на Паралімпійських іграх у Токіо - Анастасія Гарник, Наталія Ніколайчик, Ірина Гусєва, Роман Новак, Микола Синюк, Юлія Іваницька, Олександр Назаренко, Давид Хорава, Наталія Лагутенко.

На змагання поїдуть і тренери - Михайло Романкевич, Іван Іваницький та Олег Авдєнтов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень