Неймовірну продуктивність демонструє Рівненська облрада: три кадрові ротації за тиждень

І всі - на одному підприємстві

Обласній раді, схоже, більше нічим зайнятися, як тасувати керівні кадри у своїй автобазі.

Лише протягом останнього тижня її очільниками встигли побувати троє осіб (!)

5 липня директором комунального підприємства «Автобаза» Рівненської обласної ради ще був Микола ЯРМОЛЬЧУК. Цього дня його звільнили без вказання причини звільнення, а вже з 6 липня виконання обов’язків директора  КП «Автобаза» поклали на головного бухгалтера цього підприємства Світлану РАДУТНУ.

 

11 липня побачило світ нове розпорядження голови обласної ради Сергія Кондрачука – вже про увільнення Світлани РАДУТНОЇ від виконання обов’язків директора. Вже відсьогодні, з 12 липня, обов’язки директора КП виконує Сергій СИДОРЧУК – заступник директора цього підприємства.

Ця небувала продуктивність у прийнятті рішень щодо одного малозначного підприємства дивує ще й тому, що обласні депутати не балують своїх виборців доленосними для області рішеннями. Більшість проєктів рішень облради залишаються проєктами вже понад 5 місяців, бо були оприлюднені ще у лютому.

Таких проєктів на сайті обласної ради «зависло» понад два десятки, і багато з них уже застаріли.

Наприклад, ще 23 лютого на сайті облради оприлюднили проєкт рішення щодо інформації керівника Рівненської обласної прокуратури про результати діяльності органів прокуратури на території Рівненщини упродовж минулого року. Кого тепер цікавить та інформація, коли ситуація у зв’язку з війною змінилася докорінно, в т.ч. й у правовій та кримінальній сферах, отже, в пору вже слухати прокурора про діяльність прокуратури у першому півріччі цього року?.. Питання, в разі чого, риторичне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень