Хто очолить «Рівнегаз» замість Дубаса?

У АТ «Рівнегаз» - нові голова правління та директор з капітального будівництва

Сьогодні колективу АТ «Рівнегаз» представили нового голову правління та директора із капітального будівництва.

За результатами відкритого конкурсу, проведеного Регіональною газовою компанією, від 5 травня акціонерне товариство очолив Павло Миколайович Козюк, а директором із капітального будівництва став Руслан Іванович Сахарчук.

Обидва посадовці мають значний стаж роботи у газовій галузі.

Павло Козюк народився у м. Кузнецовськ (нині Вараш) Рівненської області. Після закінчення Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (2009 р.) працював інженером виробничо-технічного служби.

Згодом начальником виробничо-технічного відділу, заступником начальника Новомосковського управління з експлуатації газового господарства. Також працював заступником начальника управління з комерційної діяльності та капітального будівництва  ПАТ «Дніпропетровськгаз».

З з 2017 року працював у Регіональній газовій компанії, а з 2018 року був призначений на посаду технічного директора АТ «Волиньгаз», де працював дотепер.

Павло Козюк

Руслан Сахарчук родом з м. Луцька Волинської області. Закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «спеціаліст з фінансів», ще через три роки отримав диплом юриста. 

Розпочав трудову діяльність у 2000 році у ВАТ «Волиньгаз» контролером служби обліку газу, згодом був переведений на посаду інженера, в.о. начальника Нововолинського управління з газового господарства.

Очолював УГГ Луцького району, працював начальником Ковельського відділення.

З 2019 року призначений на посаду комерційного директора АТ «Львівгаз», а невдовзі – начальника Пустомитівського відділення. 

У вступному слові голова правління АТ «Рівнегаз» Павло Козюк подякував представникам РГК за довіру очолити товариство рівненських газовиків  і зробить все, аби її виправдати.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень