Неймовірно: 8-річна рівнянка підкорює столицю (ФОТО)

А вбрання дівчинки зібрало чимало зіркових компліментів

Маленька рівнянка, співачка та модель Євангеліна Шмід, знову вражає своїми новини успіхами. Так, зовсім нещодавно дівчинка взяла участь у Fashion Star Show, що відбувся в столиці.

Це був приголомшливий захід – телевізійна музична шоу-програма Fashion Star Show, в рамках якої також були проведені майстер-класи від Rulada, Дениса Путинцева і Анни Свиридової.

У концертній програмі взяли участь багато яскравих виконавців, серед яких як відомі артисти, так і переможці різних конкурсів та фестивалів.

За словами мами дівчинки, Єва була найменшою, але найтитулованішою конкурсанткою. Готуватись до таких заходів для рівнянки звичайна справа, оскільки вона багато виступає. Особливу увагу привернув до себе образ Єви.

Сьогодні Євангеліні заздрили навіть зірки. І, як сказав ведучий, розкішний образ, неймовірна сукня вразили увесь столичний бомонд, - пише мама дівчинки.

Єва не тільки стала учасницею класних та цікавих майстер-класів, а і виступила на одній сцені з зірками всеукраїнського масштабу. Серед них – Вадим Олійник, СолоХа, Rulada, Анна Добриднєва та ін.

Сама Євангеліна задоволена поїздкою та знайомством з артистами. Мама дівчинки відкриє секрет та розповіла, що зараз Єва готує дуетну пісню із заслуженим артистом України Михайлом Грицканом.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень