Неймовірна красуня: у мережі показали, яка зараз доросла Женька зі «Сватів» (ФОТО)

Софія Стеценко прославилася ще в зовсім юному віці - коли їй було 6 років

Софія Стеценко - юна українська актриса, яка отримала свою першу головну роль ще в 6 років. Тоді дівчинка зіграла Женьку Ковальову в ситкомі «Свати». Оскільки цей серіал посадив перед телевізорами величезну кількість глядачів, до Стеценко прийшла слава і народна любов. 

Зараз дівчинці 19 років. В одному зі своїх інтерв'ю вона розповіла про те, як розвивалася її кар'єра після «Сватів». З'ясувалося, що в певний момент Софія вирішила, що акторство - це не для неї. Але зробивши паузу, дівчина все ж повернулася в цю справу. 

— Я просто заплуталася. Я подумала, що акторське - це не моє.

 

Зробила величезну перерву і зрозуміла, що дуже сумую за цим, що я дуже люблю акторську майстерність, - розповідала раніше пресі Софія Стеценко. 

Позиція Стеценко щодо війни в Україні

1 квітня цього року у дівчини був день народження. На честь цього вона зробила пост, побажавши якнайшвидшого закінчення війни на території рідної країни, а також побажала путіну смерті. 

Ось що написала актриса:

— Сьогодні мені виповнюється 19 років. У мене є одне єдине бажання, з 24 лютого я його загадую кожен день.

 

І це не наша перемога, в неї я вірю беззастережно. Я хочу, щоб кожен російський солдат, що ступив на нашу землю з метою вбивати і гвалтувати українців, з метою бомбардувати наші будинки і міста, дуже довго і болісно горів у пеклі.

 

Слава Україні. путін х*йло. А мене з днем народження!

Зараз дівчина навчається в театральній майстерні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень