Анна Кошмал розповіла, хто з колег по «Сватах» підтримав її, коли почалася війна

Таких небагато

Анна Кошмал - фото з мережі
Анна Кошмал - фото з мережі

Українська акторка Анна Кошмал, яку прославив серіал україно-російський серіал «Свати», розповіла, хто з колег по серіалу її подтримав після початку повномасштабного вторгнення росії.

Таких всього двоє

Артистка розповіла, що бажання підтримати її з'явилося лише у двох її колег за серіалом. Акторці написав Олександр Феклістов, що в серіалі виконав роль Сан Санича Берковича, та Андрій Бірін, що зіграв нареченого Жені, англійця Джека.

російський актор Андрій Бірін - фото з мережі
російський актор Андрій Бірін - фото з мережі

- Це, напевно, найактуальніше запитання за всі ці два місяці. Можу вам сказати, що мене дуже підтримав Андрій Бірін – мій наречений »сватовський«. Він від першого дня зі своєю дружиною мене дуже підтримали. Звернення Олександра Феклістова ви бачили. Я його публікувала. А решта мовчать, - поділилася Анна.

російський актор Олександр Феклістов - фото з мережі
російський актор Олександр Феклістов - фото з мережі

Феклістов раніше записав відозвернення до українців. У відео він зізнався, що в Україні відбуваються жахливі речі, висловив солідарність з українцями і розповів, що росіяни начебто відчувають величезний сором через те, що відбувається. 

До речі, коли окупанти закидували ракетами село Горенка, що в Київській області, то поцілили й у будинок, де знімався серіал «Свати».

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень