«Золоту» пару розбив київський ресторатор? Соцмережі гудуть про нового обранця Наді Дорофеєвої (ФОТО)

Фоловери припускають роман Дорофеєвої і Кацуріна

У березні 2022 року громадськості стало відомо про розлучення українських виконавців Наді Дорофеєвої та Володимира Дантеса. Новина приголомшила їх шанувальників, і, звичайно, найдопитливіші почали з'ясовувати причину їх розставання.

Інтриги в цю історію додало те, що після їх офіційної заяви про своє розлучення повідомив також музикант і ресторатор Михайло Кацурін, який входив до найближчого оточення зіркового подружжя.

Михайло Кацурін - інстаграм
Михайло Кацурін - інстаграм

Фолловери припускають, що саме Кацурін став причиною розлучення Дорофєєвої і Дантеса.

Михайло Кацурін - 33-річний музикант і засновник чотирьох ресторанів східної кухні у Києві, трьох нічних клубів, бренду одягу Katsurina.

Він двічі буводружений. В шлюбі з Дариною Кацуріною з'явилося двоє дітей. При цьому в березні пара вирішила розлучитися.

Кацурін з другою дружиною та донькою - інстаграм
Кацурін з другою дружиною та донькою - інстаграм


- Мішідаші 7 років і те, що ми зробили разом - безцінно, але зараз є окремо Даша і окремо Міша, і ми більше не разом, - сказала якось екс-дружина Кацуріна.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень