NEXTA стверджує, що знайшла ще одного сина Лукашенка, якого той переховує в інтернаті (ФОТО)

Соромиться хвороби?

Лукашенко та фото хлопчика, якого опозиційне видання Білорусі приписує йому як "сина"

Олександр Лукашенко переховує в інтернаті старшого сина з аутизмом. Про це йдеться у матеріалі головного опозиційного Telegram-каналу NEXTA, передають Патріоти України,

Відомо, що в Олександра Лукашенка – троє синів.

Старші – 46-річний Віктор і Дмитро, 41 рік. З їхньою матір'ю, Галиною, Лукашенко офіційно не розлучений, але живуть вони окремо.

 

Третій син – Микола. Згідно основної версії ЗМІ, його матір'ю є Ірина Абельська, колишня особиста лікарка Олександра Лукашенка.

Абельська з сином Миколою, який часто супроводжує Лукашенка

 Але тепер, якщо вірити NEXTA, то Микола не перший, а – другий син Абельської і Лукашенка.

Мовляв за інформацією авторів публікації, у Лукашенка та Ірини Абельської у листопаді 2002 року народився перший син.

Народився з вадами здоров’я: медики діагностували в нього аутизм та глухоту.

Хлопчика, нібито, назвали Матвієм і, записавши під дівочим прізвищем матері як «Матвій Постоялко»,  віддали у дитячий будинок.

При цьому за дитиною доглядав спеціально найнятий персонал, який контролював його виховний процес і дбав про їжу та іграшки.

«Весь цей час коштів на нього не шкодували: у Матвія був особистий тьютор, педагог, індивідуальний навчальний кабінет, дорогі розвиваючі іграшки, до нього приставили двох «бабусь», які контролювали виховний процес і привозили хлопчикові все необхідне (їжу, іграшки)», — йдеться в повідомленні.

Повідомляючи все, опозиційний канал NEXTA подає фото не надто доглянутого хлопчика. І явно, що не 18-річного, однак, стверджує, що це саме Матвій сім років тому:

Сейчас Матвея, по нашим данным, прячут в психоневрологическом доме-интернате для престарелых и инвалидов №2 на улице Ваупшасова в Минске. Актуальных изображений нет, но нам удалось отыскать его фотографию 7-летней давности, на которой Матвею 10-11 лет.

При цьому опозиційна NEXTA  стверджує:

Матвій був першою дитиною пари Лукашенка і Абельської. Під час вагітності Колею політик побив супутницю, вважаючи, що і друга дитина матиме фізичні вади.

Чи можна такому вірити? Вирішувати вам.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень