Невдачам настане кінець: У трьох знаків Зодіаку з 15 грудня життя кардинально зміниться

На зміну неприємностям прийде щастя та радість

Трьом знакам Зодіаку астрологи прогнозують закінчення чорної смуги у другій половині грудня. На зміну невдачам та неприємностям прийдуть  щастя та радість.

РАКИ

Ви не хочете ділитися з іншими тим, що дуже втомилися, але потребуєте перерви. Суміш втоми, розчарування та пригніченості - ось що ви відчуваєте зараз. Життя вам здається суворим і цілком можливо – це наслідок вашої важкої роботи останнім часом. Попри почуття спустошеності, ідея зробити перерву вам здається немислимою.

На роботі у вас накопичуються обов'язки, вони потребують вашої уваги та енергії. Розв'язуючи ці проблеми, дійте обережно та тримайте свої стратегії близько до серця. Довіряйте та шукайте поради тільки у тих, у кому ви абсолютно впевнені. Ваше фінансове становище заслуговує на особливу увагу. Будьте готові до непередбачених витрат.

Спілкування з партнером також може бути натягнутим, тож уникайте дискусій та різких висловлювань. Не уникайте спілкування – виходьте на вулицю та підтримуйте зв'язок із іншими людьми.

Будьте готові до непередбачених обставин, які можуть порушити ваші плани. І хоча сюрпризи можуть налякати, не дозволяйте їм вас засмутити. Візьміть паузу у всіх сферах життя, де все йде не так. Ваша обережність та чутливість матимуть ключове значення для збереження контролю.

ЛЕВИ

У вашому романтичному житті зростає почуття дистанції з партнером. Відсутність відкритого спілкування породжує невпевненість, посилюючи ситуацію невдоволенням та скаргами. Щоб із цим розібратися, почніть чесний діалог про всі ваші проблеми. Така розмова може повернути ясність і знизити напругу.

Можуть виникнути проблеми зі спілкуванням з оточуючими й це призведе до відчуття, що вас не чують. Не дозволяйте розчаруванню взяти над вами гору, підійдіть до ситуації з почуттям гумору та візьміть на себе роль спостерігача.

Ваша підвищена чутливість сприятиме занепокоєнню. Вам варто сповільнитись, зосередитися на турботі про себе та побути на самоті.

СКОРПІОНИ

Останнім часом ви часто стикаєтеся з проблемами на роботі, через які у вас немає спокою. Зараз настає вдалий час, щоб зупинитися та замислитися про своє майбутнє. За підтримки колег та інших довірених осіб ви знайдете в собі сили впоратися із цими труднощами та викроїти час для себе.

Фінансові проблеми – на горизонті, але є приємний момент. Покращення не за горами, особливо, якщо ви розумно керуватимете витратами. Вам доведеться ухвалювати важливі рішення й одне з них – вирушити у поїздку або провести день із найближчими.

Ви розриваєтеся між задоволенням від соціальної взаємодії та комфортом самотності. Ця нерішучість може псувати настрій. І ви помітите, що найчастіше причиною погіршення настрою стає хаос та безлад у вашому житті.

Потенційні розбіжності з іншими можуть погіршити ситуацію. Вкрай важливо уникати імпульсивних рішень, оскільки вони виведуть вас на неправильний шлях.

Все, що вам зараз потрібно – опанувати себе та подолати всі труднощі. І тоді на вас чекає зовсім новий етап у житті, але на шляху до нього вам доведеться пройти випробування.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень