Невакцинованих дітей у Рівному до школи не пускатимуть

Щеплення, або дистанційна освіта

Невакцинованих від кору дітей у Рівному не пускатимуть до шкіл і садочків. В нашому місті налічується шість сотень дітей, яких взагалі не щеплювали.

Ще три тисячі – не вакцинувалися у шестирічному віці.

Заступник начальника управління освіти Рівного Катерина Сичик каже, що невакциновану малечу переведуть на навчання вдома:

Для того, аби бути в організованому колективі – дитина має бути щеплена.

 

Ми батькам кажемо про те, що якщо ви й надалі заперечуватимете щеплення, ми змушені будемо вас перевести на індивідульну форму навчання. До тих пір, доки вони не зроблять те, що повинні були зробити.

В області невакцинованих дітей вісім тисяч. До цього числа входить взагалі не щеплена малеча та вакцинована лише в однорічному віці.

За словами медиків, кількість хворих у Рівному та області зростає щотижня.

За січень в обласному центрі кір підхопили 282 людини – а в області – 1112. Більша половина з них діти. Вакцини на Рівненщині достатньо.

Дітям її роблять безкоштовно, а також дорослим, які перебувають в групах ризику – вчителі, медики тощо. Зауважимо, що у Рівному на кір захворіли 16 вчителів.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень