Нетверезий львівський міліціонер-пенсіонер розбив 4 авто на дорозі

На щастя, обійшлося без жертв

17 травня на вул. Шевченка у Львові 71-річний полковник міліції у відставці Петро Ганусин спричинив ДТП за участі чотирьох автомобілів. При цьому водій-винуватець перебував у нетверезому стані.

Як повідомили ZAXID.NET в патрульній поліції Львівщини,

71-річний водій Volkswagen Passat їхав від центру Львова у напрямку виїзду з міста. При цьому він не вибрав безпечної швидкості та дистанції і здійснив зіткнення з автомобілями Opel Vectra та Mercedes, які їхали в зустрічному напрямку. Унаслідок удару Mercedes відкинуло назад і він зіткнувся з Nissan Leaf, який їхав позаду.

На водія Volkswagen Passat патрульні склали протокол за порушення правил дорожнього руху. Оскільки у нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння, його доправили в медичний заклад на медосвідчення. Однак від перевірки на стан сп’яніння водій відмовився. На нього склали ще один протокол – за керування в нетверезому стані (у разі відмови від медичного освідчення водій вважається нетверезим).

На щастя, обійшлося без жертв. У винуватця аварії були тілесні ушкодження, але від госпіталізації він відмовився.

За даними ZAXID.NET, за кермом Volkswagen Passat був 71-річний полковник міліції у відставці Петро Ганусин, хоча поліція не називає прізвище водія. Свою міліцейську кар’єру він розпочинав в ДАІ Львівської області, на початку 2000-х років працював начальником НДЕКЦ при УМВС Львівщини.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень