Несподівані гроші – Тельцям, обмеження – Левам: гороскоп на 22 січня

А Водолії можуть когось образити

ОВНИ

Намагайтеся заручитися підтримкою однодумців і колег, бо тільки об'єднавши зусилля, ви зможете максимально реалізувати свої плани.

ТЕЛЬЦІ

Зорі радять зайнятися поліпшенням своїх фінансових справ. Окрім основного джерела доходу, вам випаде шанс знайти додатковий підробіток. Можливе грошове надходження, якого ви не очікували.

БЛИЗНЮКИ

На роботі не поспішайте проявляти активність - цей день краще прожити тихо і спокійно.

 

Якщо ж надійдуть цікаві пропозиції, то візьміть час на роздуми, оскільки можете пошкодувати про своє рішення.

 

В особистому житті варто очікувати несподіванок. Найімовірніше, приємних.

РАКИ

Ретельно вивчайте кожну ситуацію і налагоджуйте відносини з людьми, чия допомога може знадобитися в майбутньому. Також зорі радять вам позбутися усього застарілого і непотрібного.

ЛЕВИ

Цього дня ви відчуєте обмеження при спробі реалізувати свої наміри. Ви можете не розрахувати свої сили і вибрати неправильну лінію поведінки з колегами і керівництвом.

ДІВИ

Більше довіряйте інтуїції і прислухайтеся до свого організму. Зараз вам треба бути особливо уважними до свого здоров'я.

ТЕРЕЗИ

Вдалий день для врегулювання юридичних суперечок. А ось за справи, у яких не надто розбираєтеся, братися категорично заборонено.

СКОРПІОНИ

Вас чекає багато справ, але за вирішення наступного завдання беріться лише закінчивши попереднє. Найбільш продуктивною буде друга половина дня.

СТРІЛЬЦІ

Не виключено, що певні обставини потребуватимуть кмітливості і хитрості. Можливо, доведеться мило спілкуватися з тими, хто вам несимпатичний.

КОЗЕРОГИ

Уникайте контактів з людьми, чия поведінка вас дратує, бо можете не стриматися. Краще спостерігайте і аналізуйте те, що відбувається.

ВОДОЛІЇ

Є великий ризик образити когось ненароком. Не впустіть шанс розширити свою справу, налагодити корисні зв'язки, обговорити з партнерами або начальством перспективи. День буде гармонійним для всього, що стосується особистих відносин.

РИБИ

Проблеми можуть виникнути через поспіх, неузгодженості дій всередині колективу та власних надмірних амбіцій. Розставляйте пріоритети і робіть все послідовно.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень