Неприємний запах на Північному: тисячі рівнян звернулися до Юрія Вознюка

Так триває вже кілька років поспіль

[media=195198]Проблема забруднення повітря у мікрорайоні Північний нагадує про себе і змушує мешканців звертатися до різних інстанцій. Батьки хвилюються за здоров'я своїх дітей, а літні люди скаржаться на погіршення самопочуття: головний біль та нудоту.

Жителька мікрорайону Людмила Курепа розказала журналістам "Рівне-1":

Головні болі, сердечні різні приступи беруть. В мене чоловік дуже хворий. Неможливо відчинити вікно, щоб провітрити кімнати. І не тільки у нас така проблема, а й по всій Льонокомбінатівській вулиці. Дуже багато людей жаліються.

З проханням розв'язати цю проблему люди звернулися до народного депутата VII та VIII скликань, кандидата у мери Юрія Вознюка. Ініціативна група за 5 днів зібрала майже тисячу підписів, десятки заяв люди залишили у наметах кандидата. Вони переконані, що майбутній міський голова Рівного подбає про добробут жителів обласного центру вже сьогодні.

Щодо джерела неприємного запаху – у мешканців мікрорайону є декілька версій. Смердіти може як зі сміттєзвалища, Шпанівського спиртзаводу, асфальтного заводу, так і з цеху, де обробляють шкури великої рогатої худоби.

Кандидат у мери Юрій Вознюк запевняє, що зробить все можливе, аби розв'язати проблему, яка тривожить людей.[media=195199]

Якщо ми вже беремося за щось, то однозначно доведемо до кінця. Можливо, до повного вирішення проблеми, а можливо - до шляху, як це можна досягнути. Але повірте мені, що ми зробимо все можливе для того, щоб мешканці Північного не страждали від цього смороду.

На основі зібраних підписів вже підготували звернення від народного депутата України 7-8 скликання в Держпродспоживслужбу.[media=195200]

Юрій Вознюк додає:

Це реально проблема цілого мікрорайону. Який епіцентр - невідомо поки. Сьогодні ми на основі цих підписів надсилаємо звернення в Держпродспоживслужбу. Ми вже з ними усно переговорили. Вони погоджуються допомогти мешканцям Північного. Зробимо дослідження і будемо робити подальші кроки

Заступник начальника Держпродспоживслужби у Рівненській області розповів, що результати досліджень будуть готові за декілька тижнів. На основі цих даних майбутній міський голова Рівного разом з висококваліфікованими спеціалістами розв'язуватиме цю проблему.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень