Керівництву ОДА повідомили про НП у Клевані — лабораторний центр

Перевищення кількості шкідливих речовин у повітрі виявили у Клевані. Фахівці обласного лабораторного центру, на прохання мешканців Клеванської ОТГ провели дослідження атмосферного повітря у населеному пункті. Зокрема, на п’яти центральних вулицях у повітрі виявили перевищення гранично допустимих концентрацій окремих забруднювальних речовин. Таке у Клевані фіксували й раніше, каже директор лабораторного центру Роман Сафонов:

- Останні дослідження були з найвищими концентраціями забруднювальних речовин в атмосферному повітрі. Толуол і ксилол використовують при виробництві фарб, лаків, клеїв та інших будівельних матеріалів. Що стосується впливу цих речовин на людину, то негативно такі речовини впливають і на дихальні шляхи, і на центральну нервову систему. Про загрозу для здоров'я жителів селища ми поінформували органи місцевого самоврядування, територіальний орган Держпродспоживслужби та обласну державну адміністрація.

Нагадаємо, два тижні тому на території місцевого підприємства з виробництва фарби «Колор С.І.М» стався вибух. Тоді у Держпродспоживслужба фіксувала виявлені перевищення вмісту бензолу і ксилолу у повітрі на підприємстві та найближчій до нього вулиці.

В інших локаціях, де здійснювалася перевірка – перевищень норм концентрації шкідливих речовин не виявили.

Директорка «Колор С.І.М.» Зоя Іващук повідомляла Радіо Трек, що

забруднення атмосфери не було і не виключила імовірності підпалу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень