Депутат Рівнеради хоче аналізувати джерела смороду у місті

Для цього навіть пропонує створити онлайн-карту

«Створення онлайн-карти для реєстрації скарг та аналізу джерел смороду у місті» - петиція на сайті Рівнеради. Її ініціатор – місцевий депутат Олександр Довжаниця.

Текст петиції подамо без змін:

З огляду на проблему зі смородом, що мучить місто Рівне протягом останніх п'яти років та час від часу загострюється, з огляду на виявлення численних порушників та диверсифікацію джерел, прошу створити зручну онлайн-систему, яка б дозволила в реальному часі реєструвати скарги жителів із зазначенням точного місця дислокації смороду, нанесення його на карту, можливістю перегляду і фільтрації результатів за датою та часовим відрізком.

Що це дасть?

– Карта дозволить централізувати всі онлайн-скарги, що публікуються здебільшого у соціальних мережах.
– Рівняни отримають зручну можливість подати скаргу про сморід з першого разу, не очікуючи звільнення телефонної лінії та не контактуючи з не завжди привітними операторами.
– Відповідальні служби отримають зручний інструмент контролю за станом повітря.
– Кожен охочий зможе наочно оцінити поточні масштаби проблеми, виявити основні місця дислокації смороду, що допоможе в найкоротші терміни ідентифікувати та знешкодити його джерела.

Як захистити онлайн-карту від зловживань та викривлення реальної інформації?

– Не приймати скарг з IP-адрес поза межами України.
– Публікувати (за згодою) ім'я та прізвище людини, що подає скаргу.
– Унеможливити подання повторних скарг протягом доби однією людиною чи з однієї IP-адреси.

Часте повторення та загострення проблеми 5-й рік поспіль потребує нового та сучасного підходу до її вирішення. Користь від жодного фонтана, лавки чи квадратного метра нової бруківки не порівняються з потенційною шкодою здоров'ю та життю рівнян у довгостроковій перспективі. Прошу зробити усе можливе для створення онлайн-карти смороду та залучення провідних розробників міста до її створення.

Нині за петицію проголосувало кілька десятків людей. Необхідно назбирати 300 підписів рівнян, аби її розглянув міський голова. Збір триватиме до 5 грудня. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень