Іноземна компанія планує збудувати потужне підприємство неподалік Рівного (ФОТО)

Нині виробництва компанії є в 5 містах країни

Меблеве підприємство на понад 1000 робочих місць з’явиться на околицях  Рівного.

Будівництво заводу планує розпочати данська компанія «Хйорт Кнудсет». Це велика компанія з виробництва м’яких меблів. Нині свою продукцію підприємства компанії експортують до 11 країн світу.

Представник  іноземного інвестора  із керівником області Віталієм Ковалем сьогодні обговорили можливості будівництва української філії данської компанії неподалік Рівного.

Виконавчий директор ТОВ «Об’єднана мода України» Стін Лаурсен розповів, що в Україні компанія «Хйорт Кнудсет» працює 10 років:

Нині підприємства компанії є у 5 містах України. Це Львів, Великий Міст, Почаїв, Броди та Рівне. Зокрема в Рівному наразі працює 70 робітників. Втім, компанія вирішила значну частину виробництва перенести саме до Рівного. Де й створять підприємство на 1000 робочих місць.

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль зауважив, що області вкрай важливо мати таке підприємство:

Я знаю, що ваша компанія – одна з лідерів. Нам дуже важливо мати підприємство з такою кількістю працівників. Це велике підприємство, і це близько тисячі робочих місць для рівнян, – зауважив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Представник інвестора Стін Лаурсен повідомив, що компанія з нетерпінням очікує на початок роботи.

Вважаємо, що наше рішення переміститися до Рівного є правильним. Ми з нетерпінням чекаємо на початок співпраці, – зауважив Стін Лаурсен.

Своєю чергою, Віталій Коваль додав, що керівництво області зробить усе, аби у Рівному підприємство запрацювало якнайшвидше:

Ми якомога швидше виконаємо усе необхідне, аби запустити підприємство у стислі терміни.

До слова, компанію з виробництва м’яких меблів започаткували 47 років тому у Данії. У 2000-2001  роках країна стикнулася з великими фінансовими проблемами, тож власники компанії вирішили перемістити бізнес до Польщі. Нині компанією керує син Іни та Арне Хйорт Кнудсен, які  розпочали бізнес.

У Польщі фірма має площу 45 тис. кВ. метрів, де працюють 1500 людей.  

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень