Неочікуваний поворот: Лукашенко заговорив про падіння росії

І закликав країни СНД триматися разом

Олександр Лукашенко - фото з мережі
Олександр Лукашенко - фото з мережі

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що крах росії торкнеться і всіх інших держав СНД.

Може скластися ситуація так, що будь-яка з нас – держава – без цієї єдності не обійдеться. І якщо ми сьогодні цього не зрозуміємо, з нами розберуться окремо. Але якщо впаде росія – ми в цю воронку всі будемо втягнуті.

 

Виходячи зі свого досвіду, скажу, що життя таке бурхливе зараз і дуже мінливе. Багато хто шукає вигоду, зокрема йдучи від загального нашого, створеного за радянських часів, тренду розвитку. Деякі (ред. – думають): «Подалі від росії будемо триматися, вона під санкціями. Ми якось боїмося потрапити під них і так далі... Шукаємо свою вигоду». Не робіть цього, – зауважив Олександр Лукашенко.

Зауважимо, що наприкінці червня білоруське Міністерство оборони заявило про зростання напруженості на кордоні з Україною. Вони звинуватили українців у стягуванні військ і озброєння.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень