Хотіли випалити Україну, а отримали удар бумеранга: «Зона відчуження» з’явилася на росії

У рф – велике переселення

Фото з РосЗМІ
Фото з РосЗМІ

«Мертва зона» з’явилася у Бєлгородській області на росії.

З 23 липня місцева влада заборонить в'їзд до 14 населених пунктів Бєлгородського, Шебекинського, Грайвороновського, Красноярузького та Борисовського районів.  

Якщо жителі захочуть приїхати, то їм потрібно буде подати заявку главам поселень або главам муніципалітетів. Пропускатимемо тільки дорослих чоловіків за жорстким регламентом: у броньованому автомобілі з РЕБом, у засобах індивідуального захисту – бронежилеті та касці – і в супроводі військових, – повідомив губернатор регіону В'ячеслав Гладков.

Крім того, за 20 кілометрів від кордону закриють дитсадки.  Адже, як плачуть на росії, Бєлгородська область «регулярно піддається атакам з боку ЗСУ». Кількість обстрілів нібито зросла до 300-400 на місяць. 

Жителям Бєлгородської області, яких поставили перед фактом виселення, російська влада пообіцяла допомогти з оплатою оренди житла і представила це як величезне досягнення. На сім'ю виділять 10 тисяч рублів на місяць (еквівалент приблизно 4700 грн за курсом НБУ), на багатодітну – 15 000  руб. (близько 7 000 грн). 

При цьому оренда навіть однокімнатної квартири в Бєлгороді стартує від 12 000 рублів, а в нормальному стані двокімнатної – у середньому 16 000 – 18 000 рублів. 

Жителі російського прикордоння розлючені і на свою владу, і на військових рф.

Кажуть, що якби в прикордонні не було такого засилля їхніх, російських, солдатів та військової техніки, якби звідти не обстрілювали Україну, то всі жили б спокійно й далі. А тепер змушені залишитися без житла, за яке, між іншим, вони продовжуватимуть платити комуналку, – поділився житель Харкова.

Джерело: Oboz.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень