Немовля померло через удушення: на Хмельниччині – трагедія у пологовому

Мама благала про кесарів розтин

На Хмельниччині після 16 годин тяжких пологів померло немовля. Подружжя звинувачує медиків у смерті свого сина. Хлопчик з'явився на світ у Кам'янець-Подільському перинатальному центрі, але не вижив.

Експертиза встановила, що хлопчик помер через важку асфіксію, тобто, удушення.

Пологи у Вікторії тривали 16 годин

Подружжя Дмитра та Вікторії на свого первістка чекали 9 років. Вікторія одразу стала на облік, не пропускала жодного обстеження. Аналізи були ідеальні.

Народжувала Вікторія у Кам'янець-Подільському перинатальному центрі. 16 годин тривали пологи. Чоловік каже - Вікторія була знесилена і ледь притомна. Але прохання про кесарів розтин лікарка наче не чула.

Хлопчик народився живим, але згодом помер.

Ба більше, потерпілі звинувачують медиків у підробці документів. Мовляв, їм видали видали виписку породіллі, де вказали діагнози, яких насправді не було: цукровий діабет та ожиріння.

Що кажуть медики

У перинатальному ситуацію коментує керівництво - мовляв, лікарка, що приймала у Вікторії пологи, захворіла. Кажуть: так звана «патолого-анатомічна конференція» дійшла висновку — виявити та попередити внутрішньоутробну гіпоксію у немовляти, було неможливо. Тож про лікарську помилку, вважають колеги, не йдеться.

Зараз через смерть дитини тривають певні слідчі дії.

Джерело: patrioty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень