«Рік плачу кредит, бо вкрали гроші з картки»: Рівняни не знають, куди звертатися за допомогою

Це варто знати

Більшість рівнян не знають, куди звертатися при порушенні своїх прав. Журналісти Радіо Трек провели вуличне опитування і з’ясували, що жителі міста не знають, де можна отримати допомогу.

Разом з тим деякі рівняни зауважили, що не отримують достатнього зворотного зв’язку від міської влади. Є й ті, хто не довіряє поліції та взагалі зневірився, потрапивши на гачок шахраїв:

- Хтось зняв з кредитки кошти, сказали, що потрібно йти в поліцію і банк. У Приваті ніхто допомогти не може, то я й нікуди не зверталася, досі не знаю, куди вони поділися. Вже рік плачу кредит, - каже рівнянка Аліна.

 

 

- Я не знаю куди звертатися. Знаю тільки, здається, на Словацького є державний нотаріус... Може, туди? Ну, це все. що я знаю, - каже Ніна.

 

 

- Ну, точно не до міліції звертатися. Я якось мав вже справу і від них ніякої допомоги не було, - скаржиться рівнянин Сергій.

Попри розчарування людей, отримати безплатну правову допомогу у Рівному все ж можна. Окрім лінії поліції за номером 102, можна звертатися до Центру надання юридичної допомоги, що на Кавказькій. 9.

Також можна телефонувати:

  • до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за номером: 0-800-501-720
  • до Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини 044-299-74-08.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень