Недостачу бюлетенів виявили на двох дільницях Рівненщини

Ще на трьох - відсутні плакати кандидатів

Про порушення під час проведення другого туру президентських виборів інформує Громадянська Мережа «ОПОРА». Її спостерігачі поки що не зафіксували в області грубих порушень виборчого процесу, однак кілька дрібних таки виявили.

Так, на деякі дільниці привезли недостатню кількість бюлетенів, каже координатор спостереження Громадянської мережі «ОПОРА» за виборами у Рівненській області Михайло Балик:

Фактична кількість отриманих бюлетенів є меншою, ніж кількість виборців. Такі випадки ми зафіксували на 152 та 155 територіальних виборчих округах. На одній з дільниць максимальна кількість бюлетенів, які не додали, - сім, на іншій – три.  

Ще на трьох виборчих дільницях відсутні плакати кандидатів на пост Президента України. Голови комісій пояснюють це тим, що плакати не залишили з першого туру виборів. Не виявилося «зайвих» і в окружної комісії.

Такі випадки зафіксували на виборчих дільницях №560182 (Дубенський район, с. Варковичі, вул. Шкільна, 2), №560624 (Радивилівський район, с. Іващуки, вул. Шкільна 3б) та №560823 (Сарненський район, с. Поляна, вул. Центральна, 92).

На 152 та 153 територіальних виборчих округах відбулися чотири заміни секретарів дільничних виборчих комісій. Одного працівника замінили за станом здоров’я.

Між тим, є в області й кілька виборчих дільниць, які розташовані на другому поверсі. Це ускладнює можливість голосування маломобільним виборцям.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень