Небезпечні місця, де категорично заборонено купувати червону ікру

Як купувати там, то вже краще обійтися без цього делікатесу

За два дні буде Новий рік, а тому українці вже активно готуються до свята.

Один із головних інгредієнтів новорічної вечері  – червона ікра. Однак важливо пам’ятати, що цей продукт дуже часто підробляють, тож варто знати місця, де точно не можна купувати ікру, аби не зіпсувати собі свято.

Президент ГО «Українська організація захисту споживачів послуг» Олег Тітамір розповів, що придбати неякісний продукт на ринках найпростіше, тому по ікру туди – зась.

Ще одне місце, де можна натрапити на фальсифікат, — численні інтернет-магазини, які маніпулюють покупцями рекламою з «привабливими» пропозиціями на різних інформаційних сайтах і, особливо, в соціальних мережах, пишуть ProГроші.

Це можуть бути шахрайські сайти-одноденки з примітивним лендінгом на одну сторінку. Шахраї збувають свою продукцію за суттєво нижчими цінами, ніж середньозважені на ринку.

Дуже часто, спокусившись на таку оманливу пропозицію, споживач оплачує товар авансовим онлайн-платежем.

 

У «кращому» разі він отримує поштою або ж неякісну чи прострочену ікру, або ж підроблений продукт штучного виробництва, схожий на кав’яр.

 

В гіршому випадку ошуканий шахраями покупець не отримує нічого, псевдопродавець на телефонні дзвінки не відповідає, — пояснив Олег Тітамір.

До слова, згідно з дослідженням,  яке два роки тому провів Центр експертиз «ТЕСТ», 80% кав’яру, що продають в інтернеті, – фальсифікат.

Джерело: ProГроші

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень