Не всі відкупляться: 90% чоловіків мають готуватися до війни, — ветеран ЗСУ Квебек (ВІДЕО)

Боєць каже, що це неминуче, бо війна ще далека від свого закінчення

Український захисник, ветеран та доброволець Денис Квебек, який дістав серйозного поранення на фронті та пережив ампутацію кінцівки, попереджає чоловіче населення України про неминучу участь у війні. 

В інтерв'ю проєкту «Віддушівдушу» він висловив переконання, що готуватися до участі в бойових діях має переважна більшість українців.

— На мою думку, 90% чоловічого населення, яке є в країні, має бути готовим до того, що вони братимуть пряму участь у війні. Вони мають бути готові.

 

Скільки з них дійсно потрапить на фронт – питання часу і ходу бойових дій. Але те, що вагома частина досі не бере участь… Вона братиме. Це факт.

 

Тому що з тієї сторони постійно йдуть набори [для участі у бойових діях], і незрозуміло, який формат бойових дій буде за три місяці, за шість місяців, за рік. … 

 

Я окремо виділяю людей, які творчі, щось приносять для суспільства попри війну. Але залишається вагома частина чоловічого населення, яка взагалі нічого не робить, просто живе.

 

Вони нічого не приносять для суспільства. Ця категорія має бути абсолютно свідомо готова до того, що вони рано чи пізно братимуть пряму участь в боях. Не всі можуть відкупитися, – каже Квебек.

Боєць також закликає не тішитися перемозі завчасно, прогнозуючи, що війна ще далека від свого закінчення.

?t=633

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень