Не впускає до квартири і не віддає гроші: українська артистка плаче через безсовісного орендаря

Анна Трінчер розповіла про неприємну ситуацію з орендодавцем

Анна Трінчер - фото з мережі
Анна Трінчер - фото з мережі

Українська акторка, співачка та блогерка Анна Трінчер втрапила в халепу через орендовану квартиру у Києві. Артистка звинувачує у всьому орендодавця.

За словами Анни, вони з нареченим Олександром Волошиним виїхали зі столиці на початку повномасштабного російського вторгнення. Але орендодавець вимагає від Трінчер заплатити за ці два місяці, а також не повертає гроші:

- Людина утримує наші гроші, змушує платити оренду за час, який ми не перебуваємо у квартирі. Ми вже більше двох місяців не проживаємо у квартирі в Києві. Такий важкий час для України, людина просто займається мародерством. У той час, як інші люди навіть не беруть оренду за те, що людина не перебуває у квартирі, - пожалілася Анна.

За словами Трінчер орендодавець також не впустив її бабусю до квартири, аби вона могла забрати речі Анни:

- Щоб ви розуміли, чотири тисячі доларів ця людина нам не повертає. Ми вимушені виїжджати з цієї квартири не тому що нам так захотілося і в нас змінились плани. Більше того, вона не пускає нас до квартири. Вчора до квартири намагалася зайти моя бабуся, щоб забрати договір і з ним вже звертатися до юристів і передавати це діло у суд. Вона не змогла зайти до квартири, її заблокували магнітом і охоронці не пустили, - розповіла Трінчер.

Артистка налаштована рішуче - вже зв'язалася з юристом та залучила ЗМІ.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень