Не впускає до квартири і не віддає гроші: українська артистка плаче через безсовісного орендаря

Анна Трінчер розповіла про неприємну ситуацію з орендодавцем

Анна Трінчер - фото з мережі
Анна Трінчер - фото з мережі

Українська акторка, співачка та блогерка Анна Трінчер втрапила в халепу через орендовану квартиру у Києві. Артистка звинувачує у всьому орендодавця.

За словами Анни, вони з нареченим Олександром Волошиним виїхали зі столиці на початку повномасштабного російського вторгнення. Але орендодавець вимагає від Трінчер заплатити за ці два місяці, а також не повертає гроші:

- Людина утримує наші гроші, змушує платити оренду за час, який ми не перебуваємо у квартирі. Ми вже більше двох місяців не проживаємо у квартирі в Києві. Такий важкий час для України, людина просто займається мародерством. У той час, як інші люди навіть не беруть оренду за те, що людина не перебуває у квартирі, - пожалілася Анна.

За словами Трінчер орендодавець також не впустив її бабусю до квартири, аби вона могла забрати речі Анни:

- Щоб ви розуміли, чотири тисячі доларів ця людина нам не повертає. Ми вимушені виїжджати з цієї квартири не тому що нам так захотілося і в нас змінились плани. Більше того, вона не пускає нас до квартири. Вчора до квартири намагалася зайти моя бабуся, щоб забрати договір і з ним вже звертатися до юристів і передавати це діло у суд. Вона не змогла зайти до квартири, її заблокували магнітом і охоронці не пустили, - розповіла Трінчер.

Артистка налаштована рішуче - вже зв'язалася з юристом та залучила ЗМІ.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень