Анна Трінчер виходить заміж за скандального блогера (ВІДЕО)

«На весілля можете не запрошувати» (с)

Українська актриса, співачка Анна Трінчер та скандальний блогер Олександр Волошин заручені. 20-річна зірка серіалу «Школа» зізналася, що рідні не схвалили її вибір.

Подробицями заручин знаменитість поділилася з журналістами програми ЖВЛ. Сама пропозиція відбулася ще 22 жовтня, але трималася в секреті.

24-річний хлопець влаштував улюбленій байк-шоу й сам приїхав до неї мотоциклом. Волошин подарував акторці шикарний букет червоних троянд, після чого вона почала плакати та впала на коліна. Коробочку з обручкою блогеру доставив дрон. Співачка погодилася вийти за Волошина заміж.

Пізніше журналістам вона розповіла:

про масштабну пропозицію заздалегідь дізналися рідні. У мережі проговорився один із власників мотоциклів, і цю інформацію швидко передали мамі та бабусі.

Рідні не підтримали 20-річну знаменитість і через телефон почали висувати їй претензії.

«Я не чекала від тебе такого, як ти могла, на весілля можете не запрошувати» – щось у такому дусі, – розповіла Трінчер про реакцію мами та бабусі.

Кажу: «Мамо, ну ти що, серйозно? Щойно з бабусею зіпсували мені найважливіший сюрприз у житті», – додала зірка.

Нагадаємо, що відеороботи Волошина часто неоднозначно сприймалися в мережі. А в червні 2021 року він потрапив у гучний скандал. Instagram і TikTok-блогер на вулиці «подарував» дитині IPhone заради відео і став вимагати телефон назад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень