Гордон розповів, скільки заробляють його діти. Офіційно їх у нього 7-ро (ФОТО)

Частина живе за кордоном

Відомий український журналіст Дмитро Гордон є багатодітним батьком і виховує аж сімох дітей У нього – три доньки та четверо синів. Старші уже давно живуть окремо від батька і самостійно заробляють собі на життя.

Про те, чим вони займаються і скільки заробляють Гордон нещодавно розказав у програмі «Зірковий шлях».

Всього у Дмитра Гордона 7 дітей:

  • Ростислав (1992) - випускник Київського інституту міжнародних відносин,
  • Дмитро (1995) - композитор, випускник Музичного коледжу Берклі (Berklee College of Music) в Бостоні, чотириразовий чемпіон Європи з об'єднаних єдиноборств,
  • Єлизавета (1999),
  • Лев (2001),
  • Санта (2012),
  • Аліса (2016),
  • Ліана (2019).

Старший син – 29-річний Ростислав працює у компанії YouTube і, за словами Гордона, отримує від кількох тисяч доларів на місяць.

Середній син Дмитро працює композитором у Голлівуді. Він з дитинства захоплювався музикою і закінчив престижний музичний коледж Berkley.

Зараз Дмитро Гордон молодший співпрацює з Барброю Стрейзанд та Уолтером Афанасьєвим. Крім того, пише саундтреки до голівудських фільмів.

У Лос-Анджелесі живе ще один син Гордона – 20-річний Лев. Він також захоплюється музикою і, за словами батька, вже заробляє по кілька тисяч доларів на місяць.

Старша донька Єлизавета, якій зараз 22 роки, живе у Києві і працює на велику американську компанію.

Нагадаємо, що цьогоріч Дмитро Гордон очолив рейтинг найпопулярніших блогерів в Україні. До ТОП-10 увійшли також Майкл Щур, Яніна Соколова, Юрій Дудь, Сергій Притула та інші.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень