Порошенко буде судитися з Гордоном

Бо вважає його слова наклепом

Адвокати Петра Порошенка, п'ятого президента України, збираються подати позов до журналіста Дмитра Гордона за наклеп. Про це повідомив адвокат Ілля Новіков, - пише ЗАХІД.НЕТ.

Він розповів, що 7 травня цього року в ефірі ток-шоу “Свобода слова” відомий журналіст Дмитро Гордон «випустив на свободу деякі слова, які повинні мати наслідки».

Саме він заявив і зробив це у формі твердження, що п'ятий президент України Порошенко “вступив у злочинну змову з [президентом Росії Володимиром] Путіним і наказав у рамках цієї злочинної оборудки українській армії полишити Маріуполь», – сказав Новіков 12 травня.

Сторона Порошенка вважає, що «йдеться про зловживання свободою слова». Ілля Новіков зазначив, що наклеп, навіть якщо він супроводжується словами «я вважаю», «це моя думка», а далі йде не думка, а твердження, не має імунітету.

Ми анонсуємо, що найближчим часом, в найближчі дні, як тільки будуть виконані всі необхідні формальності, буде представлений перший такого роду позов від імені Петра Порошенка до Гордона з вимогою визнати недостовірним поширення цього твердження, – заявив Новіков.

На думку адвоката, у Дмитра Гордона буде можливість висловитися з цього приводу, а також навести докази, якщо вони є, і не у форматі ток-шоу.

7 травня в ефірі «Свободи слова Савіка Шустера» Дмитро Гордон заявив, що керівництво Росії й України вступили у злочинну змову щодо Маріуполя. Заява Гордона є на каналі Савіка Шустера в YouTube.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень