Не тільки за запахом: як обрати парфум за кольором флакона і що це означає

Парфумери ніколи не обирають колір флакона випадково

Рожевий 

Найсильніші асоціації рожевого кольору з трояндами. Аромати з легким квітковим складом обов’язково будуть у рожевих флаконах, від яскравого насиченого до блідого і ніжного. 

Фіолетовий

Це колір глибоких парфумів, часто зі східними нотами. З високою ймовірністю тут будуть спеції та деревні акорди. Якщо вам подобаються насичені запахи – можете сміливо обирати фіолетовий. 

Червоний 

У червоні флакони зазвичай розливають щось пристрасне і романтичне. Це ягідні парфуми з потужним квітковим шлейфом. 

Зелений та білий 

Свіже, бадьоре та весняне – завжди в зелених або прозорих флаконах. Найчастіше з ароматами трави, листя, цитрусовими нотами та ніжним шлейфом. Найчастіше це парфуми на щодень. 

Синій

Абсолютно логічний вибір – усе що стосується зі свіжими й морськими запахами. Літній бриз ховається у блакитних флаконах. А ще часто це колір парфумів унісекс, а якщо жіночі, то переважно квіткові. 

Чорні, коричневі, темні

Це колір важких, вечірніх парфумів. Якщо аромат деревний. То скоріше за все сандал та хвойні дерева. Чорний колір пряних ароматів та східних нот. Парфуми у такому флаконі довго розкриваються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень