Теорія «холодно-гаряче»: чому аромат швидко вивітрюється і пахне гірше ніж тестер

Серед інших ще й фізіологія

У магазині запах може зачарувати, але варто скористатися ним вдома, як виявляється, що він зовсім не підходить. Він швидко вивітрюється - або навпаки, огортає душним шлейфом нот, про існування яких і не здогадувався.

Найчастіше таке стається з власницями гарячого типу шкіри. Саме так у парфумерному мистецтві називають фізіологічну особливість, що впливає на стійкість та розкриття ароматів.

Гарячий тип вважається найпоширенішим, на відміну від холодної шкіри. І саме він винен у тому, що парфумерні композиції починають пахнути інакше і навіть випромінюють неприємні запахи.

Власницям холодного типу шкіри пощастило більше: парфуми тримають довше і не відбувається розкриття неприємних підтонів.

На гарячу шкіру погано лягають класичні аромати, а також пудрові, солодкі та мускусні запахи.

Якщо є підозра, що шкіра саме гарячого типу – треба раз і на завжди відмовитися від імпульсивних покупок. Аромат треба спробувати, нанести на шкіру і протягом кількох годин перевіряти, чи він продовжує подобатися. Якщо він вивітрюється за кілька годин – це ще зовсім не погано. Гірше, якщо парфум різко змінюється і дратує шлейфом. У такому разі треба шукати щось інше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень