Запах кладовища чи грошей: найдивніші парфуми у світі (ФОТО)

Не всі з них отримали комерційний успіх

His Money Perfume

Парфуми з ароматом грошей, або як його називають виробники «рідкі гроші». Жіноча версія парфуму містить ноти мандарину та гавайських квітів, а чоловічий парфум містить розмарин і морський бриз. Бренд запевняє, що це шанс створити навколо себе неповторний аромат успіху. 

Prends Moi

Парфуми для схуднення. Парфумерний дім Robertet запевняє, що у складі особливі інгредієнти, які зменшують апетит, але при цьому збільшують виробіток ендорфінів. Загалом свіжий запах з бергамотом. 

My DNA Fragrance

Аромат ДНК. Виготовляють його індивідуально зі зразків ДНК замовника. Це дуже дорого, але при цьому точно неповторно. Можна знайти запахи з ДНК Арнольда Шварценеггера, Елвіса Преслі чи навіть Біла Клінтона. 

Funeral Home

Demeter’s Fragrance Library випустили парфуми з запахом цвинтаря. Містить аромати похоронних квітів – лілії, хризантеми та гладіолуса, та вологого листя. За задумом аромат має нагадувати, яким швидкоплинним є життя. 

Paper Passion

Аромат книжки з друкарні. Аромат унісекс, для справжніх любителів читання. Упакували парфум у товсту книгу. Автор ідеї Карл Лагерфельд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень