«Не спішіть радіти»: яке «западло» готує ворог для України та Світу у Херсоні? (ФОТО/ВІДЕО)

Дехто не виключає й «хімічну атаку» чи застосування ЗМЗ

Сьогодні окупанти зняли російський триколор з будівлі Херсонської ОДА. Окрім цього, на сьогодні у Херсоні й загалом у правобережній частині Херсонщини ходіння рубля припинене. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна — Укрінформ повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

Дехто радіє: «Це відступ. Рашисти тікають!»

Дійсно, на тлі успішного контрнаступу ЗСУ на Херсонщині окупаційні адміністрації ще раніше оголосили «евакуацію» населення, а також повідомили про перенесення своїх «кабінетів» із місць, які можуть невдовзі повернутися під контроль України до Криму куди-інде.

Проте, у багатьох оглядачів усе це викликає підозри. Тим паче, що одразу два рупори російської пропаганди – призначений окупантами гауляйтер Херсонщини Кирило Стремоусов та «журналіст» Володимир Соловйов прямо заявили про те, що в найближчі 2 тижні можливі вуличні бої в Херсоні, а російським військам імовірно доведеться остаточно перебазуватися на лівий берег Дніпра.

Крім того, на лівому березі Дніпра кадрові бойові підрозділи армії рф посилено формують другу та третю лінію оборони.

Тож демонстративне «залишення» міста може бути інформаційно-психологічною операцією – спробою росіян ввести ЗСУ в оману, припускає херсонський журналіст Костянтин Риженко. З цією думкою погоджується й одеський активіст, волонтер та блогер Сергій Стерненко.

Як зазначають деякі оглядачі:

- Кацапи не впевнені, що втримають Херсон, тому на всякий випадок вивозять все збіжжя. Але здавати добровільно Херсон ніхто не збирається: будуть намагатися обороняти і втримати.

Перевезти ж усе назад, якщо їм вдасться втриматися, не велика проблема. От і вся банальна свинособача логіка.

- Якесь западло вони готують. Можливе мінування приміщень і наступний дистанційний їх підрив. Мене не здивує й застосування хімічної зброї.

- Для русні Херсон - це валіза без ручки, носити – знесилюється все тіло, а викинути – неможливо з політичних міркувань.

Тому все, що вони роблять це всіма засобами «закликають» атакувати їх ЗСУ, щоб потім «гєроїчно тимчасово відступити на кращі рубежі, але потім ми обов’язково вернемося!»

А ЗСУ нехтує їх «запрошення» і чекає, поки вони або самі позорно втечуть, або якомога сильніше виснажать всю свою військову машину. Звідси всі ці абсолютно нелогічні й «незрозумілі» вчинки окупантів. 

На мою думку, залишаються три основні версії:
1. готується велика пастка, в яку за задумом мають потрапити ЗСУ;
2. готується страшна провокація, внаслідок якої з'явиться привід звинуватити Україну на весь світ в чомусь дуже поганому;
3. готується грандіозна акція залякування, після якої весь світ повинен затремтіти від страху, зомліти, і здатися.

Зняття кацапського прапору у Херсоні - це «російська провокація» з метою заманювання ЗСУ до Херсону, — речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень