Рашисти тікають з поля бою на Херсонщині: Як це виглядає (ВІДЕО)

Поранений окупант зняв усе на камеру

У мережі з’явилося відео з боїв на Херсонщині. Воно було зняте кимось із групи російських солдатів, які потрапили під обстріл Сил оборони й втекли зі своїх позицій.

На оприлюднених кадрах видно, як починається бій та як окупанти відстрілюються від українських військових, намагаючись урятуватися від них втечею.

У якийсь момент поряд із ними розірвався снаряд: двоє із загарбників отримали осколкові поранення та були змушені буквально повзти з поля бою, кидаючи своє спорядження.

Подальша доля автора відео та його поплічників невідома.

Тим часом,

Британська розвідка повідомила, що вище керівництво росії дійсно розглядає варіант відступу з правого берега Дніпра на Херсонщині, а в звіті американського Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що російські окупанти можуть здійснити удар по Каховській ГЕС, але звинуватити у цьому українських військових.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень