Не просто так: відомо, чому губки для миття посуду різного кольору

Все залежить від жорсткості

Губки для миття посуду мають різні кольори. Зазвичай їх продають упаковками і там усі вони різні. Виявляється, це не «для різноманіття», а цьому є реальне визначення.

Губка складається з двох частин – м'який поролон і жорстка смужка – скотч-брайтон. Її використовують для сильних забруднень.

Зелений

Зелений колір – найжорсткіший. За допомогою такої губки ви легко зможете очистити застарілий жир, залишки їжі, які вже засохли. Такою губкою можна пошкодити емаль.

Коричневий або червоний 

Коричневий або червоний — така губка менш жорстка, але володіє абразивним матеріалом, який легко видалить не дуже сильні забруднення.

Жовтий

Жовтий колір смужки найделікатніший і ніжний. Губками з жовтим покриттям потрібно мити скляний посуд, кришталь, фарфор. Але, якщо забруднення не дуже сильні, то краще мити посуд поролоновою стороною.

Також варто пам'ятати, що кухонні губки необхідно міняти не рідше одного разу на тиждень при постійному використанні. Або, у міру забруднення, якщо ви не використовуєте їх щодня.

Джерело: РБК-Україна

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень