Якого кольору Ваш будинок мрїі?

Дізнайтеся, що це означає

Фото з мережі
Фото з мережі

Уявіть, що Вам потрібно намалювати будинок своєї мрії одним олівцем. Якого кольору він буде: червоного, синього, зеленого, жовтого кольору чи у темних відтінках?

Фото із сайту Pexels
Фото із сайту Pexels

Червоний. Ви емоційна, відкрита та  непосидюча людина, яка декілька разів на день може змінювати плани та настрій. Часто Ваші вчинки дивують інших, одна Ви гарний співрозмовник та  організатор. Ваша голова наповнена креативними ідеями 24/7.

Синій. Ви спокійна людина, якій подобається залишитися наодинці з собою. Ви чудово розумієте інших, тому іноді до Вас приходять поплакатись.

Зелений. Ви обожнюєте тварин і творчість. Легко довіряєте незнайомцям, але у нових компаніях Ви замикаєтесь у собі.

Жовтий. Ви мрійлива людина, яка дивиться на світ крізь рожеві окуляри. У Вас завжди є багато ідей, які хотілось би реалізувати, але ніколи немає на це часу. Ви не любите планувати день, тож часто він схожий на хаос.  

Темні відтінки (чорний, коричневий, сірий). Використання такої колірної гами вказує на те, що у Вас бувають серйозні психологічні проблеми, які з часом переходять депресію. Вам складно контролювати емоції, Ви легко засмучуєтесь та не бачите позитиву навіть у приємних дрібницях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень