Дізнайтеся, як виглядає Ваша темна сторона

Пройдіть 3-хвилинний тест

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Якою хорошою людина не була б, у неї завжди знайдуться як позитивні, так і негативні риси характеру. Для того, аби дізнатися, яка темна сторона є у Вас, пройдіть тест.

Погляньте на зображення. Яке зображення кактуса Вам найбільше припало до душі?

1️⃣ Авторитарність. Ви не вмієте програвати. Заради того, аби залишитися у програші, Ви готові піти «по головах» навіть близьких людей. Крім того, Ви досить агресивно реагуєте на відмову.

2️⃣ Жадібність. Ви не будете займатися справою, яка не принесе Вам вигоду.  У будь-якій ситуації Ви намагаєтеся знайти для себе плюси.

3️⃣ Балакучість. Комунікабельність це добре, але в цьому треба знати міру. Надто балакучі люди не завжди  думають про те, що та коли говорять. Вони також не відмовляться попліткувати.

4️⃣ Легковажність. Ви безвідповідальна людина, тому інші ставляться до Вас з обережністю та рідко просять виконати якесь завдання.

5️⃣ Вульгарність. У вас немає почуття збалансованості між вульгарністю та неординарністю. Найчастіше це проявляється не тільки  у Ваших життєвих орієнтирах, а й у зовнішньому вигляді.

6️⃣ Цікавість. Цю рису характеру часто плутають з допитливістю, однак варто пам’ятати, що це різне. Ви часто допитуєтеся про чуже життя. Це просто нездорова схильність знати про все та всіх.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень