Не менше ніж 10 бульб під кущем: ТОП-5 найкращих сортів картоплі, які дадуть максимальний врожай

Городникам на замітку

Ідеально розварюється та буквально тане у роті картопля “Розара”. Плоди виростають буквально однаковими, вони не бояться посухи та холоду. Мають небагато “оченят” та їх легко чистити. З одного куща можна зібрати гарний врожай у 18 бульб.

Ще один сорт, який вартий уваги — “Рудольф”. Його видно одразу за яскраво-рожевою шкіркою.

Улюбленицею і фермерів, і шеф-кухарів стала “Белла Роса”, яку часто помилково називають “Біла Роза” або “Біла Троянда”. Та з квітами тут немає нічого спільного.

Дайте помідорам, перцю й огіркам таке підживлення і навіть засохла розсада до ранку оживе

Для ідеальних смужок картоплі-фрі чи скибочок “по-селянськи” підійде “Арізона”. Ця картопля — біла, трохи витягнута та більш-менш рівна за формою. Її легко нарізати за допомогою комбайну. Цю селекцію часто використовують у кулінарії.

Відносно нещодавно, у 2014-му році було виведено новий вид бульби — “Гранада”. Вона відрізняється високою врожайністю та стійкістю до природних умов. Цю картоплю дозволяють навіть під час дієтичного харчування.

Зверніть увагу! Якщо ви полюбляєте пюре, то варто звернути увагу на рожеві різновиди, якщо ви — фанат смаження у фритюрі чи на сковорідці, краще обрати білі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень