

Готувати деруни ще ніколи не було так просто!
Усі, хто хоч раз готував класичні деруни, знає, що картоплю треба терти на тертці. А це непроста справа, особливо, якщо потрібно пригостити велику компанію
Втім, можна значно спростити цей процес. Простим методом поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Очистьте картоплю і цибулю. Поріжте овочі на шматки і перекладіть в чашу блендера. Додайте яйце та перебийте до однорідної маси.
Перекладіть картопляно-цибулеву масу в миску, додайте борошно, посоліть і поперчіть собі до смаку й одразу починайте смажити деруни.
Найкраще смакують, звісно ж, зі сметаною!
Радіо Трек: НОВИНИ
Які банани в магазині треба обходити стороною: це знає не кожен
Спроба провалилася: українців повернули з польського кордону через негаразди в документах
Ніяка не Каменських: від якого прізвища відмовилася співачка багато років тому
Фінансове процвітання – Тельцям, досягнення мети – Левам: гороскоп на 30 березня.
Остання цифра в даті вашого народження розповість, що на вас чекає до кінця 2025 року
Млинці за бабусиним рецептом: готуйте зразу 2 порції
Що додати до фаршу, щоб тюфтельки були соковитими? Насправді важливий всього один компонент
Чим найкраще посипати макарони замість сиру: цей продукт зробить страву ще смачнішою
«Тихий вбивця»: вчені розповіли про небезпечний кухонний предмет, який так люблять господині
Салат на кожен день – з простих продуктів і без м’яса: Щоб приготувати, треба 10 хвилин
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415