Не мають терміну придатності: продукти, які ніколи НЕ псуються

Перелік

Всім нам кажуть обов'язково звертати увагу на термін придатності продуктів, купуючи щось в магазині. І якщо це точно стосується молока, риби чи овочів, то є деякі товари, щодо яких можна не турбуватися – вони не псуються взагалі.

Але важливо відзначити, що ці продукти не псуються у разі їхнього правильного зберігання.

 

Продукти, які ніколи не зіпсуються

Сіль та цукор не втрачають своїх смакових якостей і не мають терміну придатності. Зберігати їх рекомендується в сухому приміщенні, тому що через вологість вони затвердіють, але смак не втрачають.

Не соромтеся користуватися акціями в магазині, купуючи за раз більше однієї пачки макаронів, адже цей продукт зберігається дуже довго.

Якщо зберігати рис при температурі 4-5 градусів тепла, він лежатиме дуже довго. Якщо крупа не шліфована, то її періодично потрібно перетрушувати, щоб там не завелися комахи.

Натуральний мед – продукт без терміну придатності. Але тільки за умови, якщо це на 100% продукт, виготовлений бджолами, без додавання інших інгредієнтів.

Сухе молоко не має терміну придатності, якщо зберігати його в герметичній місткості у сухому місці. Також важливо, щоб продукт був виготовлений згідно з усіма встановленими технологічними нормами.

Якщо зберігати оцет у герметичному упаковуванні в темному місці, він прослужить дуже багато років, поки не буде використаний.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень