

Вчимося купувати якісні продукти
Недобросовісні виробники часто додають у сир молокозамісники й таким чином здешевлюють продукцію. Часто у сировину додають шкідливу пальмову олію. Тому треба знати, як вибрати натуральний сир, а не підробку.
1. Хороший сир не має кришитися.
2. «Дірявість» сиру визначає його якість. Якщо він має ідеально гладку текстуру, скоріше всього, перед вами підробка.
3. Запах не повинен бути різким, кислим і «забитим» спеціями. Справжній твердий сир має приємний молочний запах.
4. Насичений жовтий колір – ознака барвників.
5. У складі, який вказаний на етикетці, не має бути кокосової або пальмової олії.
Джерело: food.oboz
Радіо Трек: НОВИНИ
Ніяка вона не Могилевська: 30 років тому співачка відмовилась від справжнього прізвища
Як правильно називати росіян: в українській мові є лише одне правильне слово
Аномальний початок травня: В Україну може ввірватися арктичне повітря
Мазур чи Мосейчук: хто з цих телеведучих дійсно «керує» каналом, а хто має більший рейтинг
Що не варто казати у відповідь на «дякую»? Фраза, яку час викинути з лексикону
В Україні стрімко підвищуються ціни на продукти: Що саме подорожчає в лютому?
Підроблені ліки завезли в Україну: їх досі продають
Небанальний сирно-яблучний пиріг з простих інгредієнтів (ВІДЕО)
Як відрізнити натуральний сир від підробки прямо в супермаркеті
Обіцяли і не виконали: в супермаркетах «гноблять» виробників, що продовжують продаж на росії
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415