Не кориця: дрібка цієї спеції у чаї допоможе позбутися зайвої ваги

Та передусім покращить обмін речовин

Додавати спеції у чаї притаманно азійським країнам. Полюбляють імбир, корицю, розмарин або гвоздику. Але особливе й почесне місце посідає перцевий чай

Чай з перцем позитивно впливає на систему травлення, його варто пити за 20-30 хвилин перед їдою, найчастіше це обід. Такий чай чудово зігріває, тож відмінно підходить в холодну пору року, а також при застуді.

Піперин, що міститься в перці, має антибактеріальні властивості, допомагає боротися із запаленнями, має потогінні властивості та має знеболювальну дію. Перець також сприяє засвоєнню вітамінів, наприклад, групи B.

Така комбінація значно покращує обмін речовин, перець має термогенні властивості, що стимулює спалювання жирової тканини та підтримує процес втрати зайвих кілограмів.

Достатньо у свій улюблений чай додати кілька горошин перцю і все, напій готовий! Але краще використовувати вже подріблений перець, а через 5 хвилин після запарювання просто процідити.

Гурмани на чашку чаю можуть додати також дрібку кориці, шматочок імбиру, чайну ложка меду та скибочка лимона.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень