«Не дозволимо такому «бєспрєдєлу» розвиватися у нашому місті» - Третяк про кіоски біля «Сільпо» (ВІДЕО)

Споруди мають демонтувати

Кіоски біля «Сільпо» у Рівному планують зносити.

Ситуацію з встановленням мінібазарчика у сквері біля супермаркету міський голова Рівного Олександр Третяк назвав ганебною під час трансляції на своїй сторінці у фейсбуці.. За словами очільника міста, кіоски має демонтувати власник, або ж це зроблять міські служби:  

У моїх руках наказ про анулювання паспортів прив’язки. Наступні кроки – збирається комісія по демонтажу, подає рішення на виконком про знесення цих конструкцій, виконком приймає рішення, після якого накладається припис. Якщо виконавець не демонтує конструкцій, виїжджають на місце працівники і має бути зроблений демонтаж.

Нагадаємо, що на останній сесії міська влада вирішила скасувати паспорти прив’язки для власника кіосків. Сам підприємець вважає свій базарчик цілком законним. Утім Олександр Третяк називає це захопленням землі.

Каже, що подібну ситуацію спостерігають ще у центрі Квасилова й також боротимуться з нею.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень